<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Møde på ZBC, Torsdag den 27. februar 2020 kl. 19.00

Skrevet torsdag d. 13. februar 2020

 

To førende hjertelæger besøger Hjerteforeningen i Næstved

Nu bliver der i Hjerteforeningen i Næstved mulighed for at møde to af landets førende hjertelæger, nemlig ledende overlæge, PHD, Hjertemedicinsk afdeling på Herlev-Gentofte Universitetshospital Thomas Høi-Hansen og ledende overlæge, PHD, på Hjertemedicinsk afdeling på Roskilde-Køge Universitetshospital Mathias Greve Lindholm.

Inden for behandlingen af hjertesygdomme og forebyggelse sker der en hastig udvikling, og den vil de to specialister orientere om på arrangementet i Næstved.

Overlægerne vil fortælle om rytmeforstyrrelser med en generel beskrivelse af sygdomme med hurtig eller langsom puls, pacemakere herunder fremtiden med micra samt ablation.

Orienteringen fortsætter omkring brystsmerter og blodprop i hjertet med en generel beskrivelse, KAG/PCI og kirurgi.

Til slut kommer overlægerne ind på hjerteklapsygdom og hjertesvigt med en generel beskrivelse af behandlingsmetoderne.

Der findes mange begreber og fremmedord inden for ikke mindst hjertesygdomme, men de to ledende overlæger vil levere deres indlæg i et let tilgængeligt sprog, og der vil være rige muligheder for at stille uddybende spørgsmål.

Arrangementet er åbent for alle og afholdes torsdag den 27. februar kl. 19.00-21.15 i auditoriet på ZBC, Handelsskolevej 3, Næstved. Entreen er 25 kr., og den dækker en flaske vand eller et glas vin i den indlagte pause. Tilmelding er ikke nødvendig.

Yderligere infomation: Formand Steen Ryttels, tlf. 30 25 69 92